Vizitatori: 1.348.976
On-line: 9
Cereri: 3.015.655
Centru
Inchirieri
Circuite
EcoTuristice
Activitati
COMPANII
Activitati
SCOLARE
Boot
Camp
Trasee
ALTE-ZONE
Audio
Guide
 

Circuit cu CAIACELE


Circuit cu caiacele pe lacul Snagov
FILM de prezentare [2:24 min]: http://www.youtube.com/watch?v=_pgX8YRgD3c 
Grupurile (Companiile) pot include circuitul cu caiacele intr-un pachet mai complex - vezi oferta / FILM [7:00min]  http://youtu.be/W1lA-YwUPt8


Prezentare: Trasele alese ofera oportunitatea de a descoperi frumusetile naturale ale lacului Snagov, cu opriri pentru a admira fauna si flora lacului si pentru a va bucura si relaxa departe de cotidian. 

Imagini din circuite:


Durata: maxim 2 ore.

Tarif

Pentru individual: 80 lei / persoana (la grupuri mici de 4-6 persoane) * Se deruleaza in fiecare weekend (in sezon), la cerere, cu plecare de la sediul SNAGOV Tur, la orele 10:00 si 18:00 (sau o alta ora stabilita de comun acord). 

Pentru grupuri / evenimente: 122 euro / pachet standard cu 2 caiace (cu 2 locuri), maxim 4 ore, insotitor si asigurare transport caiace in locatia unde se deruleaza evenimentul. Pentru suplimentari 33 euro / caiac


Preturile includ: 

- inchiriere caiac + padele + veste salvare 
- ghidaj si asistenta / insotitor

Mod de participare:
- Pe baza platii integrale (in avans) in contul agentiei - pe care va recomandam sa o faceti numai dupa ce ati verificat existenta locurilor disponibile (ati primit prin tel/email/SMS o confirmare explicita). Trebuie sa ne comunicati realizarea platii (preferabil copia OP). Agentia va va trimite pe email copia biletului cu care va veti prezenta la autocar (are un numar unic).
- Bilete puteti achizitiona cu numerar si de la sediul agentiei din Snagov sat sau din Bucuresti din locuri recomandate de Agentie.
-
Toti participantii vor respecta instructiunile insotitorilor si regulamentele in vigoare.

Rezerva

 


Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica (0730 097 505). 


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl