Vizitatori: 1.357.828
On-line: 6
Cereri: 3.031.184
Centru
Inchirieri
Circuite
EcoTuristice
Activitati
COMPANII
Activitati
SCOLARE
Boot
Camp
Trasee
ALTE-ZONE
Audio
Guide
 

Centru Inchirieri


Centru inchirieri - la sediul agentiei SNAGOV Tur (casa cu stuf)


Avand in vedere specificul zonei, SNAGOV Tur si-a deschis propriul centru de inchirieri prin care va pune la dispozitie echipamente, materiale sportive si de agrement si logistica necesara atat pentru inchirieri individuale cat si pentru circuite sau programe organizate pentru grupuri.  
Totodata, acolo unde capacitatea este depasita, SNAGOV Tur poate suplimenta logistica necesara in baza parteneriatelor dezvoltate in ultimii ani de activitate.
Inchirierile se fac pe baza de rezervare, in avans

Logistica, echipamente si materiale disponibile:


[C01] Vaporas Vlad Tepes

(conditii High) – are o capacitate de circa 11 locuri si este o ambarcatiune de tip catamaran, special construit pentru plimbari de relaxare si circuite eco-turistice pe lac (tip catamaran) - la carere, cu rezervare in avans.
Tarif: 385 lei / ora.  


[D01] (alte) Ambarcatiuni ale partenerilor SNAGOV Tur
> Se va actualiza dupa data de 01.05.2017, cu ambarcatiunile care vor mai opera pe lacul Snagov. x 


[C02] TiTiCar > In 2017nu este disponibil

Titicarul (remorca cu tractoras) are o capacitate de 18 locuri, circula cu maxim 25 km/ora si poate fi inchiriat in Zona Snagov pentru: evenimente, circuite locale, reclama/publicitate mobila, etc. - la carere, cu rezervare in avans.
Tarif: 350 lei / ora.[C03] Caiace > Disponibile dupa 01.06.2017

Caiace de agrement si de tura cu 2 locuri (prin parteneri si caiace cu 1 si 3 locuri). Caiacele sunt prevazute cu padele si veste de siguranta. Optional, se ofera si scaunele ergonomice.
Tarife:

- inchiriere - 35 lei / caiac / ora
- manevrare si transport caiac la lac, in zona Snagov - 20 lei / caiac

Note: 

1) Pentru transport individual aveti nevoie de masina cu portbagaj sau puteti utiliza sistemul special cu roti de transport manual pana la lac (circa 300m pana la Debarcaderul Central).  

2) Pentru grupuri si evenimente oferta difera, ea se personalizeaza in functie de marime grup, durate, necesar insotitori, manevre de transport, etc. Detalii in pagina: Circuite cu caiacele.


[C04] Biciclete 
Biciclete
de tipul MTB (TREK 3700) pentru zona de padure si clasice/de oras (DHS) pentru imprejurimi / asfalt / localitati. Toate sunt prevazute cu casca de protectie.

Tarife:

2h

4h

12h 24h Weekend

Inchirieri individuale (cu preluare de la sediul Snagov Tur)

20 lei

30 lei

45 lei 55 lei 100 lei

Manevrare si transport bicicleta in zona Snagov

       

10 lei

Nota: Pentru grupuri si evenimente oferta difera, ea se personalizeaza in functie de marime grup, necesar insotitori, manevre de transport, etc. Detalii in pagina: Circuite cu bicicletele. 

 


Note/Mentiuni:

1) Echipamentele (caiacele si bicicletele) se inchiriaza numai dupa luarea la cunostinta a Regulamentului de Inchirieri si Completarea Formularului de Inchirieri.
2) Rezervarile se fac cu cel putin 7 zile in avansPentru rezervari ferme este necesara plata in avans.
3) Pentru grupuri organizate, SNAGOV Tur va poate recomanda locurile/locatiile de imbarcare sau traseele de parcurs, in functie de tipul actiunii si numarul de persoane.
4) La cerere se pot ograniza circuite in zona Snagov (2-8 ore).Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468) sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl